نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد

موسوی ادعای وال استریت ژورنال را «به شدت» تکذیب کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ادعای نشریه «وال استریت ژورنال» مبنی بر پیشنهاد راه‌اندازی خدمات کنسولی میان ایران و آمریکا را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 04
کد خبر: ۲۶۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید «عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه گزارش اخیر نشریه «وال استریت ژورنال» در مورد پیشنهاد ایران به آمریکا برای راه‌اندازی خدمات کنسولی را «به شدت» تکذیب کرد.

 

نشریه «وال استریت ژورنال» روز یکشنبه در گزارشی با موضوع روابط ایران و آمریکا مدعی شده بود که ایران پیشنهادی برای برقراری خدمات کنسولی ارائه کرده است.

 

در بخشی از این گزارش آمده است: «یک مقام ایالات متحده می‌گوید ایران اخیرا از طریق سوئیس که حافظ منافع ایالات متحده در تهران است، خواستار راه‌اندازی خدمات کنسولی شده است.»

 

این گزارش می‌افزاید: «این مقام ایالات متحده می‌گوید ایران امیدوار است که خدمات کنسولی بتواند برای تسهیل مذاکرات در زمینه تبادل زندانیان به کار گرفته شود. دولت [دونالد] ترامپ [رئیس‌جمهور آمریکا] هنوز به این درخواست پاسخی نداده که این نشانه‌ای دیگر از سردی عمیق روابط است.»

 

دولت آمریکا هنوز به این ادعا واکنشی نشان نداده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر